Det mediala bruset

Jag sov pissdåligt i natt. Låg och slösurfade alldeles för länge (eftersom jag är upptagen på dagarna så tar jag liksom igen det på kvällen, som om det vore nödvändigt) och la inte ifrån mig datorn förrän klockan två. Detta gjorde jag endast på grund av att internet la av. Annars hade jag säkert hållit mig vaken längre. Jag slocknade bara någon minut efter internets bortgång. Men inte heller då fick jag helt och hållet vila. Drömde mardrömmar och vaknade till vid fyra av att jag skrek -"MORMOR!!". Fick en obehaglig känsla i magen men sov ett par timmar till innan jag klockan halv 7 smög upp och åt frukost och la i en tvätt. 

Blev rastlös sen och gick bort till min gamla lägenhet för att kolla posten, helt i onödan eftersom det bara var reklam. Märkte hur jag fick svårt att andas ordentligt. Ville sitta ner men eftersom vi flyttat ut alla möbler och golvet var smutsigt så rensade jag ur kylen och gick ut med soporna istället, innan jag tågade vidare till min kurator. Jag berättade om hur stressad och känner mig och att det skrämmer mig eftersom jag är rädd att gå in i en vägg igen. Rädslan i sin tur stressar mig ännu mer. Jag har svårt att äta, är lättirriterad och tappar tråden hela tiden. Jag glömmer bort att hälsa på folk som kommer in genom dörren. Hur fan lyckas man med det? 

Vi kom fram till att jag måste lägga mig ner och djupandas då och då och att jag ska fortsätta skriva listor över allt jag ska göra, för att slippa hålla saker i mitt för tillfället dåligt fungerande huvud. 

På väg hem igen kände jag mig lite lugnad och fick idén om att jag måste skriva en lista över sidor på nätet som jag lov att besöka varje kväll. För annars ligger jag där i natt igen och tänker att det nog är något jag missat eller att jag måste ta reda på varje Big Brother-deltagares bakgrund. 

Apropå Big Brother så sökte jag dit och blev kallad till intervju. Jag lämnade återbud i sista sekund. Är lite stolt över mig själv för att jag inte gav efter och föll för mitt behov av uppmärksamhet. I höstas, när jag sökte hade jag ingen aning om att jag skulle ha fullt upp med annat just nu. Jag famlade efter något, vad som helst, att sysselsätta mig med och kände inte att jag hade något att förlora eller ett rykte som inte redan var nedsmutsat. 

Från och med nu ska jag ignorera Big Brother för om jag börjar sätta mig in i vad som händer i huset så kommer de kommande 100 dagarna att bli ett helvete. Jag har inte tid!

Andra sidor jag ska ge fan i är:


Den här killen tänkte jag träffa ikväll.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar